Uitgebreid overzichtAlgemene Voorwaarden | Informatie & boekingen | Stuur deze villa naar een vriend(in)
Klik op de foto's voor vergrotingen
Faustin
 Portugal - Algarve - Boliqueime

Minimaal 1 pers(o)on(en)
Maximaal 17 personen
Laagseizoen :
Hoogseizoen :
€ 2000 per week
€ 5500 per week

    
Faustin  

Deze oorspronkelijke boerderij  is 322 meter boven het zeeniveau gelegen en heeft een uitgestrekt uitzicht over het platteland naar de Atlantische Oceaan. Er zijn een aantal goedkope, traditionele restaurants verspreid in de omliggende heuvels en Boliqueime. De oorspronkelijke boerderij is gerestaureerd en is nu ongeveer de helft van de accommodatie. Er is een groot gedeelte van nieuwbouw aan toegevoegd wat het geheel compleet maakt. De villa bezit tal van originele kenmerken, zowel in de tuin als van binnen. Er zijn een aantal prachtige stenen muren, een prachtige houtkachel, mooie meubels (zowel functionele als wel decoratieve), lage plafonds in het oude gedeelte van het huis en aantrekkelijk porselein. De kleine keuken is voorzien van moderne apparatuur, maar is met opzet nog steeds een boerderijkeuken en is op geen enkele manier "high-tech".  De tuin is prachtig; aan de voorzijde van het huis zijn er dubbele toegangspoorten, een pad dat leidt naar een brug over een kikkerpoel met een verborgen zithoek. Het zwembad is aan de achterkant van het huis, omringd door terrassen met een gazon aan de ene kant. Er zijn verschillende plaatsen om heerlijk buiten te dineren, met inbegrip van een schaduwrijk terras bij de barbecue.

Accommodatie: 15+2 personen, 9 slaapkamers, 5 badkamers, 2 doucheruimtes
Nieuwe gedeelte: 
 woon / eetkamer. 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden,  1 met badkamer en-suite. 1 badkamer. Eerste verdieping: 1 slaapkamer met een klein terras en badkamer en-suite. 1 tweepersoonskamer met terras en badkamer.
Oude gedeelte: kleine keuken. Eetkamer. Trapje naar; woonkamer. Trede naar: 1 kleine tweepersoonsslaapkamer (het meest geschikt voor 2 kinderen of 1 volwassene) met kleine badkamer met douche en-suite. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 tweepersoonskamer. 1 badkamer. Eerste verdieping: 1 slaapkamer met eenpersoonsbed met een verbinding naar een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met een aparte verbinding naar douche (deze 3 kamers hebben een laag plafond).

Faciliteiten:
- Airconditioning in alle slaapkamers
- Schoonmaak service 3 keer per week,  inclusief de dag van aankomst
- Wifi internet beschikbaar
- Telefoon
- TV / DVD / CD
- Vaatwasser
- Magnetron
- Wasmachine
- Haardrogers
- Zwembad 9 x 4,5 m met trapje. Diepte 1,3 - 2,3 m
- Schommels en een glijbaan
- Zwembad handdoeken
- Barbecue

Afstanden: 
- Winkel 500 m
- Restaurant 4 km
- Stad (Boliqueime) 6 km
- Supermarkt 7 km
- Tennis 10 km
- Strand / Vilamoura Golf 13 km
- Faro Airport 28 km

Klik hier voor de locatie van deze villa (bij benadering)
 
Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en prijzen


Zwembad
Wasmachine
Verwarming
Vaatwasser
Openhaard
Internet
Hulp in huishouding
Airconditioning


  Beoordelingen door klanten van Villaportugalhuren.nl
Familie Leijgraaf
Waardering : 9
We hebben onze 40 jarige bruiloft met kinderen en 8 kleinkinderen gevierd in de villa. De woonkamer was groot genoeg voor een feestavond en alle 4 de gezinnen hadden de luxe van een eigen gedeelte van de villa. De tuin, al de terrasjes en het zwembad waren geweldig, alleen was de temperatuur te laag(15 graden).Gelukkig was er voldoende hout om elke dag de openhaard te laten branden.Gelukkig was er ook wifi beschikbaar. De villa werd goed en regelmatig schoongemaakt en wanneer we probleempjes hadden(verstopte gootsteen) werd het snel verholpen. We hebben een super week gehad, alleen jammer dat we zo'n pech met het weer hadden, we hadden graag meer van het zwembad, BBQ en gezellige zitjes willen genieten. Misschien een volgende keer? Obrigado.