Uitgebreid overzichtAlgemene Voorwaarden | Informatie & boekingen | Stuur deze villa naar een vriend(in)
Klik op de foto's voor vergrotingenArcelino
 Portugal - Lissabon (omgeving) - Obidos

Minimaal 1 pers(o)on(en)
Maximaal 13 personen
Laagseizoen :
Hoogseizoen :
€ 3990 per week
€ 3990 per week

    
Arcelino

Arcelino is een landgoed van ruim 100 jaar oud, op minder dan een uur rijden van Lissabon. Er zijn veel wijngaarden en het landgoed ligt dichtbij het strand. Op het landgoed wordt een van de beste wijnen van Portugal geproduceerd. Er zijn verschillende golfbanen in de buurt, maar u kunt ook wandelen, tennissen, paardrijden of uitstapjes naar verschillende dorpen en steden maken. De privacy in de villa wordt gegarandeerd, maar er kunnen wel medewerkers op het landgoed aanwezig zijn die zorgen voor de wijnproductie of voor de paarden.

Accommodatie: 2 huizen, 13 personen, 6 slaapkamers, 4 badkamers
Het eerste huis heeft op de begane grond een volledig ingerichte keuken, woonkamer en eetkamer met een deur naar het terras. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers. Buiten is er ee barbecue en eettafel.
Het tweede huis heeft op de begane grond een volledig ingerichte keuken, woonkamer en eetkamer met een deur naar het terras, slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, kamer met een bank en drie eenpersoonsbedden en een badkamer. Buiten is er een barbecue en een eettafel.
Het zwembad is 15 x 8 meter en wordt verwarmd met zonnepanelen. Er is een buitendouche en om veiligheidsredenen is het zwembad overdekt en gesloten om 20.00 uur. U kunt buiten gebruik maken van de tennisbaan, voetbalveld en het basketbalveld. U kunt gebruik maken van een ruimte waar er een pooltafel, voetbaltafel en een open haard beschikbaar is.

Faciliteiten:
- Barbecue
- Privézwembad
- Tennisbaan
- Buitendouche
- Voetbalveld
- Basketbalveld
- Pooltafel
- Voetbaltafel
- Open haard
- Vaatwasser
- Wi-Fi internetverbinding
- Droger

Afstanden:
- Obidos: 15 minuten rijden
- Lissabon: 50 minuten rijden
- Golfbaan Praia del Rey: 30 minuten rijden
- Peniche: 20 kilometer
- Lourinhã: 8 kilometer

Klik hier voor de locatie van de villa (bij benadering)


Zwembad
Wasmachine
Vaatwasser
Tennisbaan
Televisie
Pool Biljart
Openhaard
Internet