Uitgebreid overzichtAlgemene Voorwaarden | Informatie & boekingen | Stuur deze villa naar een vriend(in)
Klik op de foto's voor vergrotingen

Palm Villa
 Portugal - Lissabon (omgeving) - Aroeira

Minimaal 1 pers(o)on(en)
Maximaal 12 personen
Laagseizoen :
Hoogseizoen :
€ 1490 per week
€ 2995 per week

    
Palm Villa

Deze villa is gelegen net buiten het golf resort van Aroeira, op ongeveer 4 km van het strand. De locatie geeft u de gelegenheid om te genieten van prachtige stranden in de buurt en om heerlijk rustige en lange wandelingen te maken. 

Accommodatie: 12 personen, 5 slaapkamers, 4 badkamers
Villa: binnen: comfortabele woonkamer en goed uitgeruste keuken. Grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de villa. 3 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. 2 badkamers met bad en douche en 1 badkamer met douche. Wifi internet. 

Studio: woonkamer met sofa bed voor 2 personen, open ruimte met keuken, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 1 badkamer met douche. 

De villa heeft een grote tuin met prachtige palmbomen en een groot zwembad. (14 x 6) Ook heeft de villa een tennisbaan. Buiten is er ruim voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, te genieten van de ligstoelen bij het zwembad of te relaxen met een boek. Naast de studio is er een buiten terras om te eten, met een barbecue en pizza oven. Er is ruimte voor 3 auto's om te parkeren. 

 

Klik hier voor de locatie van deze villa 
 


Zwembad
Wasmachine
Verwarming
Vaatwasser
Tennisbaan
Televisie
Strand binnen 5 km
Internet