Uitgebreid overzichtAlgemene Voorwaarden | Informatie & boekingen | Stuur deze villa naar een vriend(in)
Klik op de foto's voor vergrotingenVilla Almancil
 Portugal - Algarve - Almancil

Minimaal 1 pers(o)on(en)
Maximaal 10 personen
Laagseizoen :
Hoogseizoen :
€ 2000 per week
€ 6850 per week

    
Villa Almancil 

Villa Almancil is een villa gelegen op een rustige locatie en voorzien van alle moderne gemakken. Zo beschikt de villa over een wifi internet verbinding, sateliet televisie, privé zwembad. De villa is gelegen op 20.000 m2 grond en is verdeeld in een villa met 4 slaapkamers en een studio met een openhaard. Vlakbij het hoofdgebouw zijn 2 bijgebouwen met een eigen keuken en een aparte ingang. 

De tuin is ontworpen door een landschapsarchitect zonder gras en alleen met aromatische planten en daarom ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. De goed onderhouden Shizen stijl zorgt voor een natuurlijke verrassingen rond elke hoek, waaronder een vijver met water lelies en kikkers.

De villa is gelegen in de Gouden Driehoek op 10 minuten van het centrum en de snelweg naar Lissabon of Sevilla (beide ongeveer 2 uur met de auto). Binnen handbereik zijn enkele van de mooiste golfbanen in de wereld, een grote jachthaven, een casino en schitterende stranden. De luchthaven van Faro ligt op slechts 20 minuten afstand.

Accommodatie: 10 volwassenen en 2 kinderen, 5 slaapkamers, 6 badkamers
De grote keuken heeft een klein terras voor ontbijt en leidt tot een elegante eetzaal voor het diner. Een groot koel terras aan de voorzijde van het gebouw is ideaal voor een schaduwrijke lunch of een siësta met uitzicht op het zwembad en uitgebreide tuinen omgeven door sinaasappelboomgaarden. Er is ook een comfortabele tv-kamer en een studio.

Kenmerken: 
- Privézwembad
- Wifi internet
- Sateliet TV

Afstanden: 
- Vliegveld Faro: 25 minuten
- Stranden: 10 minuten rijden

Klik hier voor de locatie van deze villa 

 

 


Hulp in huishouding
Internet
Strand binnen 10 km
Televisie
Vaatwasser
Verwarming
Wasmachine
Zwembad