Uitgebreid overzichtAlgemene Voorwaarden | Informatie & boekingen | Stuur deze villa naar een vriend(in)
Klik op de foto's voor vergrotingenVilla Colares
 Portugal - Lissabon (omgeving) - Sintra

Minimaal 1 pers(o)on(en)
Maximaal 12 personen
Laagseizoen :
Hoogseizoen :
€ 1500 per week
€ 3000 per week

    
Villa Colares

Villa Colares is gelegen in een rustige omgeving, omgeven door Pijnbomen op slechts een korte afstand van het strand, bars en restaurants. De villa is perfect voor een heerlijke vakantie met het gezin of vrienden. 
Ook voor kleine kinderen is de villa erg geschikt, want het zwembad kan worden afgesloten voor kleine kinderen. Ook is het zwembad 1,4 meter diep, wat als voordeel heeft dat kinderen al snel kunnen staan en ook de temperatuur van het zwembad vaak zeer aangenaam is. De villa is gelegen op ca. 10 km van Sintra en 19 km van Cascais. 

Accommodatie: 12 personen, 6 slaapkamers, 4 badkamers
Begane grond: Woonkamer met openhaard, eetkamer, keuken, toilet, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en badkamer, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 studio welke gebruikt kan worden als spelletjeskamer en waar twee eenpersoonsbedden geplaatst kunnen worden. 1 gedeelde badkamer met bad en douche. 

Eerste verdieping: 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 1 badkamer met douche, op de bovenverdieping is het mogelijk om nog twee extra bedden te plaatsen. 

Buiten: De tuin heeft veel ruimte voor kinderen om te spelen. Het privezwembad meet 10x5 meter en heeft een diepte van 1,40 meter. het zwembad is omheind en kan worden gesloten voor kleine kinderen. Er zijn 10 ligbedden aanwezig. Er is een terras met barbecue en plaats voor 3 auto's om te parkeren. 

Klik hier voor de locatie van deze villa (bij benadering)


Zwembad
Wasmachine
Verwarming
Vaatwasser
Televisie
Strand binnen 2 km
Internet